Катрин Зита-Джоунс, бракът с Майкъл Дъглас и каква е неговата тайна

Любопитно 08.04.2021 13:10 Снимка: ДНЕС+

Катрин Зита-Джоунс, бракът с Майкъл Дъглас и каква е неговата тайна

Майкъл Дългас и Катрин Зита-Джоунс са често коментирана холивудска двойка, най-вече заради голямата си възрастова разлика. Но пък двамата успяха да докажат, че тя не е никаква пречка пред истинската любов - и така вече 20 години.

В последното си интервю за WSJ. Magazine актрисата отново говори за отношенията със своя съпруг и за това как съумяват да ги опазят две десетилетия. На първо място Зита-Джоунс подчертава, че двамата с Дъглас се забавляват много и истински заедно.

"Моят съпруг е с 25 години по-голям от мен, това не е тайна. Както във всяка връзка, няма да е нормално, ако нямаме върхове и спадове. Но това, което е постоянно, са любовта и уважението. Никога не губим нашето чувство за хумор и се наслаждаваме на компанията си", заявява актрисата.

Тя пояснява, че с Дъглас прекарват доста време заедно, за разлика от повече двойки, защото никога не са имало нормална работа от девет до пет. "Или работя по 16 часа на ден, или си почивам. И той прави същото", казва Зита-Джоунс.

Затова съпрузите имат големи периоди от време, в които просто са себе си. И са заедно. Така например прекарват 12 години на остров на Бермудите, отглеждайки децата си. Но винаги са уважавали личното си пространство, цитират я от People.

На всички ни е ясно, че Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са успели да открият тайната на дългия и щастлив брак, а ние само можем да се учим от тях. И очевидно не ни трябва друго, освен любов, уважение и чувство за хумор./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.77787
GBP GBP 1 2.25591
RON RON 10 3.97341
TRY TRY 10 2.01855
USD USD 1 1.64411