Кара Делевин, сексът и нейният начин за постигане на оргазъм

Любопитно 19.10.2021 20:20 Снимка: ДНЕС+

Кара Делевин, сексът и нейният начин за постигане на оргазъм

Красива, успешна, свободомислеща и откровена, такава е Кара Делевин. Освен това няма никакъв проблем да говори открито за сексуалността си.

През юни миналата година пред Variety тя сподели, че се идентифицира като пансексуална, което означава, че я привличат всички полове.

Наскоро моделът отново говори за секс. Това се случи в „Lady Parts“ пред водещата Сара Хайланд. И за пореден път признанията ѝ предизвикаха лавина от коментари и обсъждания.

29-годишният супермодел сподели, че е загубила девствеността си на 18 години, но е станала "уверена" в секса много по-късно. След това тя разкри нейния начин за силен оргазъм. 

Кара Делевин е категорична, че мълчанието по време на оргазъм я кара да го усеща много по-добре. "Когато просто се опитвате да не вдигате шум, усещате много повече и това е „Уау“, казва тя.

Родената в Великобритания, Делевин имаше няколко публични връзки през последните години. Сред тях са тези с музиканта St. Vincent, с дъщерята на Майкъл Джексън - певицата Парис Джексън, и със звездата от "Pretty Little Liars" Ашли Бенсън, припомня Page Six./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448