Кание Уест и признанията за психичното си състояние, което прави пред Илон Мъск

Любопитно 25.10.2023 13:56 Снимка: ДНЕС+

Кание Уест и признанията за психичното си състояние, което прави пред Илон Мъск

Въпреки че не се показват често заедно, Кание Уест имат дълго приятелство. А какво са приятелите, ако не са до теб в трудните моменти. Подобни в живота на рапъра в последните години има доста, но явно милиардерът не успява да отговори на очакванията на своя приятел.

Преди дни Иън Конър, един от най-доверените хора на Уест, публикува в своя профил в X(Twitter) съобщения, които рапърът е изпратил на Мъск. Самият Кание е блокиран от социалната мрежа на приятеля си от няколко месеца и затова е помолил друг да направи вместо него тези разкрития.

Най-интересната част от тях определено е признанието, че бившият съпруг на Ким Кардашиян не страда от биполярно разтройство, а след преживяна автомобилна катастрофа през 2002 г.е започнал да проявява симптоми на аутизъм. 

"Не ми дължиш нищо. Не си длъжен да говориш с мен отново. Но ако го направим, същността на нашите отношения трябва да се промени, пише още Кание. "Не може да гледаш как Ким крие децата от мен", хвърля поредно обвинение Кание към Мъск.

Той очевидно му е ядосан и за това, че не си е направил труда да го подкрепи публично по време на бракоразводното дело, въпреки че му се пише приятел.

Така и не става ясно обаче какво е провокирало съобщения, които Кание Уест е изпратил на милиардера, както и какъв отговор е получил на тях. Ясно е обаче, че явно отношенията им вече далеч не са толкова близки. Очакваме да видим дали Мъск ще отговори на този публичен удар под кръста в обичайния си хаплив стил.

CHF CHF 1 2.013
GBP GBP 1 2.28956
RON RON 10 3.93393
TRY TRY 100 5.68004
USD USD 1 1.83612