Кание Уест, Donda и призивът на Джей Зи във връзка с Доналд Тръмп

Любопитно 27.07.2021 19:00 Снимка: ДНЕС+

Кание Уест, Donda и призивът на Джей Зи във връзка с Доналд Тръмп

Кание Уест никога не е криел симпатиите си към Доналд Тръмп. Дори и когато самият рапър се кандидатира за президент на САЩ, той му остана верен и заяви, че ще гласува за него.

Предстоящият нов албум на Кание - Donda, който трябва да излезе в началото на август, стана повод отново да си спомним политическите пристрастия на изпълнителя. Както и за отношенията му с неговия колега и приятел Джей Зи.

От Newsweek напомнят, че двамата музиканти са се отдалечили през последните години. Но вероятно все още са приятели, макар и не така близки, защото Кание се появява в заключителните реплики на албума.

Дългоочакваният Donda ще включва участия на много други музиканти, сред които Lil Baby, Pusha T, Playboi Carti, Роди Рич и Травис Скот.

Не знаем за другите, но според Los Angeles Times в една от песните на албума Джей Зи пее: "Спрете всички червени шапки, отиваме си вкъщи."

И тук става въпрос за прословутите червени шапки с лозунг "Да направим Америка велика отново", част от кампанията на Тръмп. А Кание Уест неведнъж е засичан със същия такъв аксесоар.

Оказва се, че различните политически възгледи на звездите явно не са чак такъв проблем, защото в началото на албума Кание Уест потвърждава, че с Джей Зи са "все още братя"./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448