Камила Кабейо - секси и за лятото на 2023 г.

Любопитно 20.05.2023 10:24 Снимка: ДНЕС+

Камила Кабейо - секси и за лятото на 2023 г.

Макар и само 30-годишна, Майли Сайръс има забележителна кариера зад гърба си и то още от дете. Певицата е звезда на Disney, детски и поп идол и какво ли още не. Това идва със своя набор от уникални радости и предизвикателства, но сега изглежда, че тя е готова да навлезе в различна, много по-спокойна и уравновесена фаза на кариерата си.

В ново интервю за британския Vogue - нейното първо и единствено голямо интервю след издаването на осмия й албум Endless Summer Vacation - тя разкрива, че може би е готова да загърби натоварения начин на живот с турнета, поне в обозримо бъдеще.

Говорейки с главния редактор на списанието Джайлс Хатърсли, Сайръс заявява, че за момента сякаш е приключила с публичните аспекти на живота на поп звезда, като това означава, че не можем да очакваме от нея мащабно турне в подкрепа на албума.

"Сякаш мина минута", каза тя пред британския Vogue за почти деветгодишното си прекъсване от сцените на стадионите. "След последното  шоу, което направих през 2014 г., гледах на това по-скоро като на въпрос. И аз не мога. Не само "не мога", защото не мога е да кажем способност, но става въпрос и за моето желание. Искам ли да живея живота си за нечие друго удоволствие или удовлетворение, освен за моето?", разсъждава Майли Сайръс.

Последното голямо турне на Сайръс беше в подкрепа на нейния албум от 2013 г. Bangerz, по време на което тя имаше концерти в Северна, Централна и Южна Америка, Европа и Австралия през 2014 г.

Оттогава тя предприе още няколко турнета, но те бяха много по-селективни и по-малък мащаб. Тя изнесе само осем концерта в САЩ за нейния албум от 2015 г. Miley Cyrus & Her Dead Petz и е пяла само на музикални фестивали като част от най-новото си турне Attention през 2018 г. Оказва се, че позицията на певицата относно свиренето и пеенето за огромни тълпи се е променила драстично.

"Сякаш пеенето пред стотици хиляди хора всъщност не е нещото, което обичам", казва тя на Хатърсли. "Няма емоция. Няма връзка", категорична е Сайръс. Така че, ако сме се надявали, че скоро ще я чуем на концерт на стадион в подкрепа на Endless Summer Vacation, по-добре да не таим напразни надежди.

Певицата до голяма степен се отдръпна от "машината за ухажване" на фенове. Тя не направи почти никаква реклама в навечерието на издаването на Endless Summer Vacation, избирайки просто да обяви синглите и албума си чрез лични публикации в социалните мрежи.

За Plastic Hearts по-голямата част от промоционалната й дейност включваше участие в сутрешни и вечерни токшоута, кавъри на песни на други хора, докато свиреше своите собствени. Сега Майли Сайръс разкрива, че няма нужда от целия този шум. 

В момента до голяма степен тя прекарва времето си в водене на дневник, общуване с приятели: "Аз излизам само с гей мъже", както признава певицата пред британския Vogue, тренировки и дълги разговори със своето гадже Макс Морандо.

Преди няколко лета тя започва да се среща с Макс Морадо, барабанист на групата Liily и талантлив текстописец и продуцент. "Направиха ни среща на сляпо", казва тя за това как са се запознали. "Е, беше сляпа среща за мен и не съвсем за него", с усмивка признава Майли, като по всичко личи, че връзката им се развива чудесно.

Част от тази голяма промяна, за която Майли Сайръс говори, според певицата е резултат и от високите нива на обществен контрол, който тя изтърпява като дете звезда в ръцете на нахални папараци и кръвожадни медии. По време на интервюто Сайръс разсъждава върху критиките от пресата, които получава, когато е по-млада, особено по време на нейните "Wrecking Ball" дни.

"Сега, когато съм по-зряла и по-възрастна, осъзнавам колко строго съм била съдена", казва тя. "Бях жестоко съдена като дете от възрастни и сега, като възрастен, осъзнавам, че никога не бих съдила така сурово едно дете."

"Въпреки славата, бях само на 20 и като всеки 20-годишен си мислиш, че си пораснал, но всъщност не си. Бях просто едно дете", не крие Майли Сайръс.

Колкото ѝ голямо да е желанието ѝ да забави темпото обаче, певицата се радва на огромни успехи с пускането на новия ѝ албум. Нейният сингъл "Flowers" е номер 3 в Billboard Hot 100, въпреки че беше пуснат през януари и вероятно ще се превърне в песен на лятото. И сме сигурни, че третият й сингъл, "Jaded", не изостава твърде много. Що се отнася до "Flowers", Майли признава, че песента не е дневник на чувствата ѝ по-скоро няма нищо общо с раздялата ѝ с Лиъм Хемсуърт. Тя просто е искала да направи песен по слух. 

"Написах го по наистина различен начин. Припевът първоначално беше: "Мога да си купя цветя, да напиша името си на пясъка, но не мога да се обичам по-добре от теб", разкрива Майли Сайръс. Тъй като обаче по този начин ѝ е звучало не само много ретро, но и доста песимистично, решава в крайна сметка да го промени на: "Мога да си купя цветя, да напиша името си на пясъка ...и мога да се обичам по-добре от теб."

Сайръс и Хемсуърт се развеждат през 2020 г. и въпреки множеството теории в Twitter, тя е "алергична" към идеята хората да виждат Endless Summer Vacation или която и да е от нейните скорошни песни, като пряко свързани с тази нейна връзка. "Не бих изтрила историята си и не искам тя да бъде изтрита", казва Майли за края на тази 10-годишна връзка. "Интересният живот води до интересно разказване на истории", добавя тя, обяснявайки, че вижда себе си повече като романист, вплитащ безброй преживявания във всяка песен./lifestyle.bg

CHF CHF 1 2.07229
GBP GBP 1 2.28245
RON RON 10 3.93662
TRY TRY 100 6.26186
USD USD 1 1.81482