Какво очаква Дженифър Анистън в любовните си връзки

Любопитно 15.09.2021 12:58 Снимка: ДНЕС+

Какво очаква Дженифър Анистън в любовните си връзки

Дженифър Анистън има два развода зад гърба си, като от този с Джъстин Теру минаха четири години. От тогава така и не сме виждали актрисата с друг мъж и само си предполагаме дали има такъв в живота й.

Преди време, покрай епизода, който събра звездите от "Приятели" отново на екран, Анистън проговори за пръв път за отношенията си с Дейвид Шуимър и призна, че помежду им е имало силно привличане, но двамата така и не са се поддали на него.

По време на последното си интервю пък Анистън отговори на слуховете, че с колегата си все пак са решили да си дадат шанс и в момента са двойка. Тя нарече тези предположения "странни" и поясни, че Шуимър й е като брат. Но междувременно разбира хората, които говорят такива неща, защото искат мечтите им да се превърнат в реалност.

Актрисата даде своето мнение и по въпроса дали известни личности могат да имат връзка с хора, които не са популярни като тях. "Разбира се, случва се", категорична е тя.

Анистън дори изрази своята надежда нейната следваща връзка да е именно с човек, който не е известен на всички. "Не е задължително да е някой от индустрията", пояснява още тя.

От People ни припомнят, че през лятото актрисата призна, че да се омъжи отново не е неин приоритет. Вместо това, тя просто иска да намери правилния човек, който да бъде "фантастичен партньор" и двамата да се наслаждават заедно на живота си. Очевидно вече е разбрала, че бракът не е гаранция за нищо, както и че щастието обича тишината./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448