Какво не е успяла да постигне Синди Крауфорд

Любопитно 14.10.2021 17:53 Снимка: ДНЕС+

Какво не е успяла да постигне Синди Крауфорд

Неотдавна красивата дъщеря на супермодела от 90-те Синди Крауфорд - Кая Гербер, даде доста откровено интервю, в което сподели какво е решила да промени в живота си и как се чувства в момента.

20-годишната Гербер не крие, че искрено се надява прочутата й майка да се гордее с нея. И желанието й определено се е сбъднало.

Още на 13 години Кая става модел, но в момента е насочила вниманието си към телевизията и киното. Именно тази промяна е една от причините Синди Крауфорд да й се възхищава, защото тя самата не е имала смелостта да предприеме подобна стъпка преди години.

"Гордея се с нея, защото смятам, че е по-уверена от мен, когато аз бях на нейната възраст", казва Крауфорд в подкаста Tell Me. И разказва още, че навремето не е сбъднала доста свои желания, като дава пример от годините си в гимназията.

Синди Крауфорд изпитвала огромно желание да участва в училищната пиеса, но понеже никой от приятелите й не се включил в нея, тя се чувствала неуверена. Притеснявала се, че може да не се справи. И уточнява, че дъщеря й вече го е направила, докато е била ученичка. А по време на пандемията е записала и онлайн курсове по актьорско майсторство, напомнят още от FOX28./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448