Каква е истинската Майли Сайръс

Любопитно 08.06.2021 09:10 Снимка: ДНЕС+

Каква е истинската Майли Сайръс

Майли Сайръс е сред най-големите бунтарки на сцената. Това й поведение обаче по нищо не издава колко чувствителна може да бъде, особено на тема семейство.

Пред британския Vogue изпълнителката на хита "Midnight Sky" споделя, че е изключително благодарна за силната си връзка със семейството, включително с баща си - актьора Били Рей Сайръс. Всички те изпитват "безусловна любов" един към друг и това се е превърнало в "техен приоритет".

Не крие също, че подобно на куп други семейства, и нейното е сложно, защото всеки един от роднините й е много различен. 28-годишната Майли, брат й Сайръс (на 32 години) и сестрите й Ноа (21) и Бранди (34) са се примирил с този факт и са "изключително близки".

От Bang Showbiz продължават с откровенията на звездата и напомнят за популярния сериал "Хана Монтана" на Disney Channel от 2006 г., в който Майли участва с баща си.

Във филма тя играе тинейджърката Майли Стюърт, която през нощта се превръща в поп звездата Хана Монтана. Това е ролята, за която признава, че играе себе си и с която набира популярност преди 15 години.

Наскоро Майли публикува в социалните мрежи писмо до измислената Хана Монтана, в което казва, че в живота й е имало момент, в който се е чувствала "по-свързана със своето алтер его, отколкото със себе си".

С прискърбие си спомня и един от най-тежките моменти в живота си - когато умира дядо й. Той пропуснал премиерата на прочутия сериал и си отишъл, докато тя и баща й снимали първия сезон. Все пак успял да види рекламния трейлър, който го накарал да се почувства горд от внучката си.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448