Как изглеждат трите пораснали деца на Сара Джесика Паркър

Любопитно 06.06.2023 14:54 Снимка: ДНЕС+

Как изглеждат трите пораснали деца на Сара Джесика Паркър

Любовният живот на Кaри Брадшоу е постоянно подложен на изпитания в "Сексът и градът". Но същото съвсем не може да се каже за актрисата, превъплътила се в нейния образ - Сара Джесика Паркър.

Сара е омъжена за холивудската звезда Матю Бродерик от края на 90-те години на миналия век и бракът ѝ продължава и до днес. Дългогодишната двойка има три, вече пораснали деца: синът Джеймс (20 г.) и дъщерите-близначки Табита и Марион (14 г.).

И макар актрисата да пази личния си свят и рядко да позволява на децата си публични появи, понякога все пак повдига леко завесата на семейния живот.

През септември, 2022 г. Сара Джесика сподели снимки на потомството си в Instagram заедно със свои разсъждения за това колко бързо минава времето - докато синът ѝ тръгва към колежа, а дъщерите ѝ - към 7-и клас. "Смутена съм от изминалото време. Отминава. Въодушевени от възможностите, които ги очакват", са част от нещата, които написа звездата към кадрите.

Сара Джесика посреща първото си дете, Джеймс, на 28 октомври 2002 г. Според собствения му профил в социалните мрежи момчето понастоящем учи в университета Браун, в Роуд Айлънд, който не е твърде далеч от родния му Ню Йорк. За 19-ия рожден ден майка му пише емоционално пожелание, което споделя в Instagram.

"Нови и различни сутрини. На тази е горчиво-сладка. Да не съм с него. За да му пожелая най-щастливия рожден ден", гласи част от пожеланието на Сара.

Преди време, в интервю за Entertainment Tonight актрисата дори призна, че не е била напълно готова да изпрати Джеймс в колеж. "Не мога да си представя какво е чувството да се сбогуваш с дете и да се надяваш, че си му оставил всичко, от което се нуждае, тук и тук", каза тя, посочвайки главата и сърцето си. Сара добави, че се надява да предаде на децата си жажда за любопитство и знанието, че успехът не е на всяка цена.

На 23 юни 2009 г. Сара и Матю стават родители на дъщери близначки Табита и Марион чрез сурогатна майка. Актрисата, която ражда първото си дете на 37-годишна възраст, е споделяла, че е имала затруднения с повторно забременяване. "Ако можех, щях да раждам колкото се може по-често", казвала е Паркър.

Бременността на сурогатната майка е съпътствана от огромен медиен интерес. Тя е постоянно преследвана от папараци и таблоиди по време на бременността, дотолкова, че Сара Джесика се е притеснявала за здравето ѝ. "Бяха направени редица неприятни неща", каза в тази връзка актрисата пред Access Hollywood. "Хакнаха телефона ѝ, информацията от личния ѝ компютър, имаше заплахи срещу нея и истински тормоз."

В интервю за Vogue пък, през 2010 г., Сара споделя за първата си среща с близнаците, като нарича процеса на сурогатното майчинство "различен", но и "толкова необикновен".

"Странно е да срещнеш децата си без да си ги родил", каза тя. "Но когато ги видях, сякаш всичко останало изчезна за миг, светът замлъкна. Беше невероятно."

CHF CHF 1 2.02299
GBP GBP 1 2.31547
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.61518
USD USD 1 1.81364