Интимните признания на Меган Фокс за секса с Machine Gun Kelly

Любопитно 08.09.2021 16:24 Снимка: ДНЕС+

Интимните признания на Меган Фокс за секса с Machine Gun Kelly

Докато някои знаменитости правят всичко по силите си да държат личния си живот далеч от очите на хората, други правят точно обратното. И дори изпадат в подробности, които са прекалени и за най-големите им фенове.

В случая говорим за Меган Фокс. Откакто се раздели с Брайън Остин Грийн, актрисата открито демонстрира колко е щастлива в новата си връзка с Machine Gun Kelly.

И сякаш достатъчно предизвикателните снимки на двамата не са достатъчни, защото Фокс реши и да разкаже какво са правили с рапъра при последната си почивка в наетото през платформата Airbnb жилище през уикенда.

"Тази маса определено видя някои неща", гласи текстът към снимка, на която виждаме 35-годишната звезда от "Тялото на Дженифър". Фокс е облечена в прилепнала минипола и обувки на висок ток.

И ако някой случайно не се е досетил какво иска да ни каже с текста, то коментарът на 31-годишния музикант под нея добавя някои щрихи. "Радвам се, че тази маса вече не е наша."

Струва ни се, че пред подобна размяна на откровения бледнеят дори снимките на Кортни Кардашиян с Травис Баркър./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448