Илон Мъск се подигра с Меган Фокс заради скандала около синовете й

Любопитно 14.06.2023 19:03 Снимка: ДНЕС+

Илон Мъск се подигра с Меган Фокс заради скандала около синовете й

Главният изпълнителен директор на Tesla и SpaceX Илон Мъск иронично коментира скандала около Меган Фокс и нейните синове. Припомняме, по-рано политикът Роби Старбък заяви, че актрисата принуждава синовете си да носят женски дрехи, на което тя публично отговори, че той "се задява с грешната вещица".

Мъск имаше предвид Фокс, когато написа в Туитър, че "търси вицепрезидента на вещиците и пропагандата". Един потребител коментира поста на Мъск, като заяви, че Меган Фокс е " зле с пропагандата". На това шефът на SpaceX отговори, че "никой не е съвършен". Конфликтът между Меган Фокс и бившият кандидат за Конгреса на САЩ Роби Старбък се случи в социалните мрежи.

Политикът написа пост за децата на актрисата и заяви, че тя "принуждава" синовете си да се обличат в женски дрехи, докато това, което всъщност искат, е да се обличат като момчета. Старбък нарече това "чисто насилие "Меган Фокс му отговори и го призова "да не използва половата идентичност на децата си, за да привлича внимание към политическата си кампания".

"Много пъти съм бил хвърлян накладата от несигурни, самовлюбени, безполезни импотенти като теб, но все още съм тук. Забъркал си се с грешната вещица", заявява тя.

Това не е първият път, в който Меган Фокс е критикувана за това, че синът ѝ Ноа носи рокли. Миналата година актрисата заяви, че детето е тормозено в училище заради това и тя е много притеснена. Според актрисата Ноа е започнал да се интересува от рокли на две годишна възраст.

Фокс е прочела много книги по темата и е осъзнала, че човек може да изрази себе си чрез дрехите и това може да няма нищо общо със сексуалната му ориентация. Папарашките снимки показват, че и другите ѝ синове понякога се появяват в женски дрехи. Бащата на синовете на актрисата, Брайън Остин Грийн, с когото Меган се раздели в началото на 2020 г. след 10-годишен брак, подкрепя бившата си съпруга и желанието на синовете си да носят рокли.

Собственото дете на Илон Мъск от първата му съпруга, Ксавие Александър, миналата година обяви решението си да започне транссексуален преход поради "несъответствие на половата идентичност". Той също така промени името си на Вивиен Джена Уилсън, като обясни, че не иска да бъде свързван по никакъв начин с биологичния си баща.

Според Мъск американската образователна система, и по-специално "неомарксистите" в елитните училища и университети на страната, са виновни за лошите му отношения с транссексуалната му дъщеря, предаде БГНЕС.

CHF CHF 1 2.06835
GBP GBP 1 2.28157
RON RON 10 3.93757
TRY TRY 100 6.25016
USD USD 1 1.80811