Илон Мъск и Амбър Хърд - цялата истина за отношенията им

Любопитно 14.09.2023 12:34 Снимка: ДНЕС+

Илон Мъск и Амбър Хърд - цялата истина за отношенията им

Биографичната книга за Илон Мъск, дело на Уолтър Айзъксън - американския писател, журналист и биограф, автор на бестселъри за Стив Джобс и Айнщайн - излезе вчера. В нея читателите научават повече както за работата на предприемача, включително за "аферата" му с Twitter (сега X), така и за личния му живот, част от който са нелекото му детство, сложните му семейни отношения и... тайното му трето дете с Grimes.

Освен това обаче новата биографична книга за милиардера обръща внимание и на отношенията му с Амбър Хърд, като се твърди, че бурната им връзка е била "тъмен водовъртеж" с продължаваща болка и до днес. 52-годишният предприемач споделя, че започва да се вижда със звездата от "Аквамен" през април 2017 г. след публичната й раздяла с Джони Деп, което води до дълга съдебна битка.

Мъск и Хърд се срещат периодично в продължение на една година, докато пътищата им не се разделят окончателно през 2018 г., когато той потвърждава връзката си с Grimes. Говори се, че Мъск преследва Хърд от 2013 г., когато тя се появява във филма Machete Kills, но връзката им в крайна сметка се оказва "брутална".

Уолтър Айзъксън твърди, че изпълнителният директор на Tesla е бил въвлечен "във водовъртеж от тъмни отношения" във времето, когато с Хърд официализират връзката си, като добавя: "Това продължи повече от година и предизвика дълбока болка, която продължава и до днес."

Според The Los Angeles Times Айзъксън пише и че "братът и приятелите на Мъск я мразят ожесточено", като описват връзката им като "страшен" период. Хърд и Мъск се запознават през 2014 г., като според написаното в биографията, актрисата е очарована от технологичния магнат.

Говори се, че по време на връзката им Мъск е ходил дори до Австралия, за да посети Хърд, докато тя снима "Аквамен". В една по-интимна история се описва как Хърд поръчва костюм за "ролева игра", в който Мъск е герой от Overwatch. И въпреки "силната страст" помежду им, отношенията им очевидно не са били идеални, тъй като според близки до двойката, те често се карат и имат един много ожесточен спор по време на пътуване до Южна Америка в края на 2017 г.

Хърд признава, че е имало спор, но по думите ѝ не е било нищо сериозно, като дава пример как малко след това споделя снимки и видеоклипове в социалните мрежи как двамата се целуват щастливо в новогодишната нощ на същата 2017 г.

Кимбал Мъск, братът на Илон, казва, че брат му "се влюбва в такъв тип хора, които са наистина зли към него", наричайки това "много тъжно". Главният готвач добавя: "Те са красиви, без съмнение, но имат много тъмна страна и Илон знае, че са токсични."

Айзъксън твърди, че основателят на SpaceX е категоричен, че връзката им е била "брутална", докато Хърд пък признава, че все още го "обича много". Актрисата добавя: "Илон обича огъня и понякога той го изгаря." Осъзнавайки собствените си падения, Мъск заявява: "Често съм глупак, особено що се отнася до любовта."

CHF CHF 1 2.05078
GBP GBP 1 2.31374
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.57012
USD USD 1 1.82993