Хю Джакман и жената, с която беше забелязан

Любопитно 02.11.2023 13:07 Снимка: ДНЕС+

Хю Джакман и жената, с която беше забелязан

Може да измина повече от месец от новината за раздялата на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес, но голяма част от феновете им все още не могат да проумеят как тази симпатична двойка реши да сложи край на брака си след 27 години.

Сега обаче всеки продължава по своя път, а 55-годишният актьор от "Х-Мен" вече е на вълна забавления. Той беше забелязан в началото на седмицата в Ню Йорк, където присъства на парти в компанията на непозната жена.

Блондинката беше облечена в дълга черна рокля и блестящи обувки на ток, докато 55-годишният Джакман беше небрежно-елегантен в тъмносини сако и панталон в комбинация с бяла тениска. Двамата са си тръгнали с една кола, твърдят Daily Mail.

Според изданието дамата вероятно е Дона Дейнти, съпруга на промоутъра Пол Дейнти, който също е присъствал на партито. Но тази информация за момента не е потвърдена. Както и не е ясно какво е естеството на отношенията на актьора и блондинката.

"Бяхме благословени да споделим почти три десетилетия заедно в един прекрасен, изпълнен с любов брак. Пътуването ни напред се променя и решихме да се разделим, за да следваме индивидуалното си израстване", се казваше в общото изявление на Хю Джакман и 67-годишната Дебора-Лий Фърнес.

CHF CHF 1 2.05143
GBP GBP 1 2.28338
RON RON 10 3.9348
TRY TRY 100 5.78533
USD USD 1 1.8066