Хоакин Финикс, Ари Астер, Disappointment Blvd. и новата роля на Финикс като предприемач

Любопитно 23.02.2021 13:06 Снимка: ДНЕС+

Хоакин Финикс, Ари Астер, Disappointment Blvd. и новата роля на Финикс като предприемач

Докато някои звезди са се отдали на семейния уют и кротко чакат да мине пандемията, други работят здраво и са се заели с няколко проекта. Имаме предвид Хоакин Финикс, който току-що взе Оскар за блестящото си изпълнение в "Жокера".

Според източник на Deadline Хоакин Финикс ще се снима в предстоящия игрален филм на режисьора Ари Астер Disappointment Blvd..

Историята ще бъде продуцирана и заснета от независимата американска компания A24, същата, която стои зад режисьорския дебют на Астер Hereditary и последвалия го Midsommar от 2019 г.

Всъщност, за новото заглавие в портфолиото на Ари Астер се говори от миналата година и въпреки че продуцентите още не са потвърдили редица детайли, включително дата на премиерата му, поне е ясно горе-долу за какво ще се разказва.

Трябва да е "обхващащ десетилетия, интимен портрет на един от най-успешните предприемачи на всички времена", уточняват от Deadline.

Очаква се снимките на Disappointment Blvd. да започнат преди тeзи на Kitbag под режисурата на Ридли Скот - друг интимен портрет, начело с Финикс, но този път за Наполеон Бонапарт./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.76998
GBP GBP 1 2.26283
RON RON 10 4.01097
TRY TRY 10 2.21873
USD USD 1 1.62606