Хайди Клум демонстрира горещи извивки

Любопитно 04.08.2022 17:13 Снимка: ДНЕС+

Хайди Клум демонстрира горещи извивки

Лято, плаж, басейн, Хайди Клум. Всичко, което следва от подобно съчетание, не включва много дрехи, гарантира покачване на и без това високите градуси и, разбира се, носи след себе си провокативни снимки. А към тях този път тя добави и видео.

Заедно със съпруга си Том Каулиц, германският модел се наслаждава на лятната си почивка в Маями. Неизменна част от нея пък са и публикациите, с които нажежава социалните мрежи. Ние пък я и защото на 49 Клум не спира да показва в колко страхотна форма е.

На плажа във Флорида тя позира по цикламен бански от две части с леопардови мотиви на Dolce & Gabbana. Но впечатлява и с още нещо - с напълно натуралната си визия, без капка грим и притеснение, пише Daily Mail.

На друг кадър се вижда как моделът позира топлес, само по бикини, с мокра коса. Самата тя е с гръб към камерата, а зад нея се вижда слънчева гледка към океана. "Моето горещо лято 2022" семпло гласи постът.

Явно Хайди е скрила бройката на харесванията и коментарите на снимките си, защото не можем да видим какво одобрение и колко точно похвали е получила за дързостта си.

За видеата обаче положението не е такова. А последното ѝ определено не остава незабелязано. За три дни то събра над 201 хиляди гледания, което напълно разбираемо, щом видим какви чупки в тялото прави звездата.

За Хайди Клум разголените кадри не са нещо ново. И не само защото е модел, а и защото често публикува свои лични кадри, на които е почти без никакво облекло. А ние можем само да я поздравим за формата, която ни демонстрира.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648