Хали Бери открито за отношенията си с Анджелина Джоли

Любопитно 11.12.2023 11:58 Снимка: ДНЕС+

Хали Бери открито за отношенията си с Анджелина Джоли

Преди няколко месеца стана ясно, че Хали Бери и Анджелина Джоли ще си партнират в главните роли в Maude v Maude. Първоначално обаче не се знаеше много друго за филма, освен че ще е екшън и ще бъде продуциран от Warner Bros.

На нас обаче и толкова ни бе достатъчно, за да се развълнуваме. Все пак и двете актриси имат незабравими екшън роли. Хали Бери беше момиче на Бонд, а Анджелина Джоли - Лара Крофт. Досега обаче те не са си партнирали на голям екран.

В интервю за Variety Хали Бери разказва малко повече за началото на работата по новия филм, както и за това как са потръгнали отношенията ѝ с Анджелина Джоли.

Maude v Maude Хали Бери определя като смесица от "Мистър и мисис Смит" и "Мисията невъзможна" с комедиен привкус. И докато дори само това само по себе си звучи интригуващо, актрисата бърза да допълни, че във филма я очаква "физически и интелектуален сблъсък" с колежката ѝ Джоли.

Отношенията между двете обаче не потръгват добре в началото. Въпреки това Хали Бери е на мнение, че могат да се сработят наистина добре. Актрисата споделя също, че е развълнувана да работи с друга жена и да разкаже една история с женска чувствителност и от женска гледна точка.

Въпреки че Хали Бери така и не споделя какви са причините за трудните ѝ взаимоотношения в началото с Анджелина Джоли, е категорична, че двете заедно могат да укрепят приятелството си, тъй като вече са се сближили покрай общи неща.

"Говорихме си много за разводи и бивши. Сближихме се, да го кажем така. Тя е страхотна", казва Хали Бери за Анджелина Джоли.

CHF CHF 1 2.00495
GBP GBP 1 2.32712
RON RON 10 3.93591
TRY TRY 100 5.42451
USD USD 1 1.79319