Григор Димитров най-накрая се престраши

Любопитно 11.09.2023 18:00 Снимка: ДНЕС+

Григор Димитров най-накрая се престраши

Преди няколко дни се появиха кадри в социалните мрежи от участието на румънската актриса и модел Мадалина Геня в 80-ото издание на Международния филмов фестивал във Венеция, където тя бе в компанията именно на Григор Димитров.

Видяхме я да позира пред фотографите на лодка. Секунди след като ги поздрави, към нея се присъедини и най-добрият ни тенисист. Румънката беше изключително елегантна в дълга копринена бяла рокля с акцент върху ръкавите, покрити с пера, докато Димитров беше заложил на стилен тъмен костюм.

Двамата не пропуснаха да засвидетелстват любовта си с нежна целувка пред фотографите, след което се отправиха към мястото на официалното събитие.

Григор Димитров и Мадалина Геня не забравиха да споделят прекрасните мигове от светската им изява на стори в Instagram, с което за пореден път доказаха колко държат един на друг.

Малко след появата им на 80-ото издание на Международния филмов фестивал във Венеция, в социалните мрежи се появиха и папарашки снимки, на които Мадалина и Григор продължават да интимничат, да се усмихват, прегръщат и целуват, ясно демонстрирайки колко са щастливи.

Преди ден обаче Григор Димитров направи нещо, което до момента не си беше позволявал - публикува две снимки от появата им на червения килим във Венеция. Направи го в своя Instagram - и то не на стори, като ясно и категорично заяви, че Мадалина Геня е половинката му, с която се гордее. Родният тенисист не пропусна да отбележи румънската актриса в коментар под кадрите, придружен от сърце.

"Обичат те", пък отвръща Мадалина Геня под общите им снимки, с които Гришо се похвали. Публикацията му събра близо 50 хиляди харесвания и стотици коментари от фенове, повечето от които изразиха възхищението си колко прекрасна двойка са двамата. Е, както може да се предположи, намериха се и българи, които да оплюят избора на родния тенисист за жена, пишейки, че е "прекалено изкуствена" и "дърта" за него.

Не можем да отречем, че за пръв път от много време насам Григор Димитров е толкова открит и демонстриращ връзката си. И с Лолита Османова, и с Никол Шерцингер, че дори и с Мария Шарапова, Гришо не си позволяваше да засвидетелства чувствата си в социалните мрежи. Още по-малко на официални събития. По всичко личи, че румънската красавица наистина е успяла да спечели сърцето на Григор Димитров.

CHF CHF 1 2.04563
GBP GBP 1 2.31259
RON RON 10 3.92982
TRY TRY 100 5.55708
USD USD 1 1.82583