Game of Thrones, The Golden Empire of Yi Ti и анимациите, които се подготвят

Любопитно 20.07.2021 11:04 Снимка: ДНЕС+

Game of Thrones, The Golden Empire of Yi Ti и анимациите, които се подготвят

Откакто Game of Thrones завърши периодично чуваме за нови сериали, които HBO планират, за да разширят света на Джордж Р.Р. Мартин.

Вече не се обнадеждаваме много при такива новини, защото си научихме урока, че нищо не може да бъде сигурно. Пример е един от отказаните сериали за предисторията, на който беше заснет дори пилотен епизод.

В момента в работилницата на HBO има няколко сериала, които уж трябва да видим през следващите години, а към тях и един анимационен. Всъщност, вече са три.

Към вече обявения Eyed можем да прибавим още два. Единият е The Golden Empire of Yi Ti, който ще ни покаже малко познатите земи на Есос, където живеят хора, които се смятатза едни от най-древните и напредналите. За другата спомената анимация обаче не се казва нищо.

От The Hollywood Reporter разбираме, че сериалът Flea Bottom, който трябваше да се концентрира върху Кралски чертог няма да го бъде. Източници твърдят, че той е бил най-недоразвитият като идея от всички останали и реално никога не е официално одобряван от компанията.

В крайна сметка единственият сигурен сериал, който ще видим, е House of the Dragon. Снимките му текат в момента и плановете са да се появи на малък екран през 2022 г./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448