Гал Гадот: Моята Клеопатра ще бъде различна от всички

Любопитно 07.01.2022 14:36 Снимка: ДНЕС+

Гал Гадот: Моята Клеопатра ще бъде различна от всички

Актрисата Гал Гадот сподели някои подробности за главната си роля в предстоящия филм за Клеопатра, като намекна, че нейната филмова версия на египетската царица ще бъде различна от предишните.

В сторито за корицата на списание „In-Style“, звездата от блокбастъра за безстрашната жена-воин ‚Жената чудо“ говори за това как ще влезе в кралските обувки, за да изобрази историческата кралица на Египет.

„Не мога да разкрия много“, каза 36-годишната Гадот пред изданието, „но мога да ви кажа, че ще прославим историята за Клеопатра“.

Израелската актриса подчерта, че една от целите на филма е да покаже, че „Клеопатра е не само сексапилна и привлекателна, но и стратег и умна жена“. Филмът също така ще покаже „колко влияние е имала и все още има в света, в който живеем днес“.

„Гледала съм всички филми за Клеопатра, но имам чувството, че сега разказваме история, която светът трябва да чуе и види“, добави тя.

През десетилетията в списъка на звездите, изиграли култовата роля, влизат Елизабет Тейлър, Вивиан Лий, Моника Белучи, София Лорен, както и звездата от немия филм Теда Бара.

След съобщението, че красивата Гадот ще изиграе ролята, избухнаха реакции от критиците с твърдения, че арабска или африканска актриса трябва да изиграе Клеопатра, а не израелка. /БГНЕС

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648