Гаджето на Селена Гомес е готово да създаде семейство с нея

Любопитно 15.05.2024 19:16 Снимка: ДНЕС+

Гаджето на Селена Гомес е готово да създаде семейство с нея

Гаджето на Селена Гомес, Бени Бланко, е готов да създаде семейство с нея.

В популярно шоу музикалният продуцент заяви, че това е "следващата му цел в живота" и иска връзката им да премине на следващото ниво. "Всеки ден си мисля как имам деца от Селена. С нея коментираме темата често", призна Бланко. "Имам много племенници. Обичам децата и да бъда около тях."

Бенджамин, както е истинското му име, дискретно подмина въпросът за годеж, който му зададе водещият, но е категоричен, че Гомес е жената за него.

"Помня първата ни среща. Тогава изобщо не знаех, че е такава. Селена се оказа най-готината, най-сладката, най-милата. Тя е най-добрата ми приятелка. Нашата връзка е изпълнена със смях", разкри той.

Припомняме, че в края на 2023 г. изпълнителката разкри, че излиза от шест месеца с Бланко. Тогава тя го определи като "най-хубавото нещо, което ми се е случвало" и заяви, че продуцентът се отнасял с нея така, както "никой друг до момента".

Преди да станат двойка двамата са работили заедно по няколко съвместни проекта, включително и по песента "I Can't Get Enough" от 2019 г. Бланко е работил и с бившия на Селена, Джъстин Бийбър, който наскоро обяви, че със съпругата му Хейли ще стават родители.

 

CHF CHF 1 1.98461
GBP GBP 1 2.28258
RON RON 10 3.93116
TRY TRY 100 5.59045
USD USD 1 1.80361