Филмът с Хали Бери, който няма да видим

Любопитно 26.01.2024 13:07 Снимка: ДНЕС+

Филмът с Хали Бери, който няма да видим

За своите 57 години Хали Бери не само изглежда впечатляващо, но и е все така активна в актьорската си кариера. В момента тя работи по екшън филма The Union, в който си партнира с Марк Уолбърг. Продукцията е на Netflix и разказва за строителен работник, който се забърква с шпиони покрай бивша своя приятелка от гимназията.

Това всъщност далеч не е първият път, в който Хали Бери работи с Netflix. Стрийминг платформата подкрепи режисьорски дебют на актрисата още преди повече от три години.

Филмът Bruised е спортна драма, която проследява историята на жена ММА боец. След като тя подновява отношенията си с отчуждения си син, си връща силата. Премиерата се състоя на филмовия фестивал в Торонто през 2020 г., а скоро след това Netflix сключи сделка с Хали Бери за няколко филма.

Един от тях е The Mothership. Режисиран от Матю Чарман, научнофантастичният филм ни запознава с героинята на Хали Бери, чийто съпруг мистериозно изчезва от селската им ферма. Останала самотна майка, тя и децата ѝ откриват извънземен обект под дома си. И именно той сякаш крие истината за изчезването на бащата.

Още през 2021 г. стана ясно, че снимките на филма са приключили и разбира се, феновете на научната фантастика и Хали Бери с нетърпение са очаквали пускането му в Netflix. По-късно обаче разбрахме, че въпреки че целият филм е заснет, е имало множество забавяния в постпродукцията.

А последната новина около The Mothership за съжаление далеч не е добра. Крайното решение е филмът изобщо да не бъде пускан.

И това дори не е първият такъв случай в последно време за Warner Bros. От 2022 г. насам студиото се отказа от три филма. Това са Coyote vs. Acme с Джон Сина, Batgirl, както и анимационният Scoob! Holiday Haunt, пише Variety.

CHF CHF 1 2.00495
GBP GBP 1 2.32712
RON RON 10 3.93591
TRY TRY 100 5.42451
USD USD 1 1.79319