Ева Лонгория обяви, че напуска Лос Анджелис: Отивам да живея в Европа

Любопитно 29.04.2024 18:11 Снимка: ДНЕС+

Ева Лонгория обяви, че напуска Лос Анджелис: Отивам да живея в Европа

Американската актриса Ева Лонгория и съпругът ѝ – мексиканецът Хосе Бастон, съобщиха на почитателите си, че са взели решението да напуснат Лос Анджелис и да се установят в Европа, и по-конкретно: в Испания. Двамата са преценили, че така ще бъде най-добре за 5-годишния им син Сантяго, за да не бъде „погълнат“ от ежедневието на Холивуд.

По информация на „Дейли Мейл“ къщата им в Бевърли Хилс, състояща се от осем стаи, е обявена за продажба, като цената ѝ е около 18 млн. евро. Те вече са изнесли част от покъщнината в посока Марбея, където ще бъде новият им дом.

Искат да отгледат своя син на място, където ще бъде заобиколен от природа и красота, а не от блясъка и суетата на Холивуд. Двамата вече ще живеят в къщата си в Марбея и са много щастливи от тази промяна. Холивуд вече им даде всичко, коментира за „Дейли Мейл“ източник, близък до семейството.

Въпросното имение в Марбея бе закупено от актрисата от „Отчаяни съпруги“ в началото на 2023-а година. То разполага с шест спални и седем бани и се разпростира на площ от 1531 квадратни метра, в които влизат още вътрешен басейн, сауна и фитнес зала.

„Първият път, когато посетих Марбея, преди около 20 години, се влюбих от пръв поглед. Още тогава се зарекох, че някой ден ще заживея тук“, сподели самата Лонгория в свое интервю отпреди няколко месеца.

CHF CHF 1 2.05143
GBP GBP 1 2.3227
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.60689
USD USD 1 1.83027

Водещите новини