Есмер на Благо Георгиев неузнаваема - прилича на мумия

Любопитно 20.11.2020 12:52 Снимка: ДНЕС+

Есмер на Благо Георгиев неузнаваема - прилича на мумия

Бившата съпруга на ексфутболиста Благой Георгиев – Есмер Омерова, изглежда така, сякаш е преживяла тежка здравословна криза. Красивата татарка, която наричаха руската Анджелина Джоли, разтревожи последователите си с изнурения си и посърнал вид, с който се появи на профила си в “Инстаграм”.

Милионерската наследница страда от хранително разстройство и почти не слага залък в устата си, което ясно личи от драстично отслабналата фигура. На снимката, която 28-годишната Омерова сподели, кожата изглежда повехнала и с мътен тен. Фотосът обаче е интересен и с нещо друго – стаята, която се вижда на заден план, е изпълнена с празнична атмосфера – красноречив намек, че Есмер има повод да се радва за нещо.

„Най-хубавият ден в живота ми“, написа тя към кадъра, а първият коментар под него бе поздравление към нея и приятеля Макс. Според слуховете Есмер и любимия са се оженили без много шум, тъй като по-рано Омерова показа как вдига наздравица с шампанско със сина на Благо - Елай, който вика „татко” на новия мъж на майка си.

Не отбягва от окото и фактът, че младата жена се е определила и като „щастлива съпруга” в профила си в “Инстаграм”, а името , с което се е подписала в социалната мрежа е Есмер-Давидова Омерова.


За сватба се заговори още миналата година, но явно ситуацията около коронавируса е провалила плановете на двойката. Най-вероятно влюбените са взели решение да узаконят връзката си в тесен семеен кръг и без излишна помпозност. /sportal.bg

 

 

 

CHF CHF 1 1.76742
GBP GBP 1 2.26632
RON RON 10 4.00678
TRY TRY 10 2.18524
USD USD 1 1.63832