Ергенът 3 - обиди, открита агресия и "наказание" за провинилата се

Любопитно 11.04.2024 15:01 Снимка: ДНЕС+

Ергенът 3 - обиди, открита агресия и "наказание" за провинилата се

Финалът на Ергенът 3 може да наближава и съвсем обяснимо нервите в имението на любовта да са по-опънати. Това обаче се случва почти без участието на Алек Младенов, който все по-често трябва да влиза в ролята на... звероукротител.

Това видяхме в първия епизод от тази седмица, в който станахме свидетели на един от най-грандиозните - и грозни - скандали между момичетата. Една срещу друга се изправиха Теа и Виктория, след като напрежението между тях растеше с всяка седмица.

По време на словесния им дуел Теа премина всякакви граници в нападките и обидните думи, които използва срещу Виктория. Втората сметна за нужно да сподели какво е чула по свой адрес с Алек.

А реакцията на Ергена не закъсня - той дори не изчака да стигне до финалната роза, а от самото начало на Церемонията на розата заяви на Теа, че е време да напусне имението. Така танцьорката, актриса и диджей си замина от остров Родос преждевременно.

Тази вечер, 11 април, ни очаква ново противопоставяне, което обаче е част от игра. Момичетата ще бъдат разделени на два отбора и ще трябва да премерят сили на хокей на трева. Победителките ще бъдат единствените, допуснати до вечерния коктейл.

А той отново ще предложи емоции в повече - една от претендентките за сърцето на Алек ще го попита директно дали има шанс да бъде негова половинка, а друга ще се обясни в любов.

Ергенът 3 е в сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.

CHF CHF 1 1.97399
GBP GBP 1 2.29881
RON RON 10 3.93061
TRY TRY 100 5.58453
USD USD 1 1.79731