Елизабет Втора, Меган Маркъл и мнението на кралицата за актьорската кариера на херцогинята

Любопитно 07.04.2021 10:50 Снимка: ДНЕС+

Елизабет Втора, Меган Маркъл и мнението на кралицата за актьорската кариера на херцогинята

Една от жертвите, които Меган Маркъл направи в името на любовта си с принц Хари, бе да се откаже от актьорската си кариера. Преди години тя стана известна с образа на Рейчъл Зейн в сериала "Костюмари". След това обаче предпочете друга, много по-важна роля - на съпруга, майка и херцогиня.

Скоро след като разбрахме, че Хари и Меган са двойка, дойде и новината, че тя напуска продукцията, която я направи разпознаваема. И това не бе особена изненада, защото никой не си представяше съпругата на принц да продължи да бъде и актриса. Най-малкото това не би се понравило на кралския двор.

Мегзит обаче вече е факт от повече от година, а Маркъл засега не е дала индикации, че ще се върне към предишната си професия. Разбира се, можем да очакваме изненади от сделката с Netflix, но двамата с Хари ще бъдат по-скоро зад камерата.

Междувременно кралският коментатор Андрю Мортън заяви, че при първоначалните преговори за условията на Мегзит Елизабет Втора е дала своето съгласие Меган да се върне на екран веднага щом скъса връзката си с двореца.

Първоначално всичко е изглеждало много по-розово, отколкото се оказа в последствие. Херцогът и херцогинята на Съсекс са получили свобода да изберат в коя страна да се установят, като останат посланици на Общността на нациите. Но вече знаем, че тази роля им бе отнета, както и всички патронажи и военните звания на принц Хари, предава Independent.

Според Мортън, съпрузите не са имали истинска представа какво ще последва от отказа им да бъдат пълноправни членове на кралското семейство на пълен работен ден. И че няма как да бъде хем тяхната воля, хем тази на кралицата.

Затова и предупреждението на Уилям към Хари да помислят много добре, преди да действат, е било най-искрената проява на загриженост, но останала без търсения ефект. А днес Меган може и да е свободна да бъде отново актриса, но шансът това да се случи е наистина малък./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.77787
GBP GBP 1 2.25591
RON RON 10 3.97341
TRY TRY 10 2.01855
USD USD 1 1.64411