Джорджина Родригес, Woman's Health Португалия и какво сподели половинката на Роналдо пред списанието

Любопитно 30.05.2020 16:49 Снимка: ДНЕС+

Джорджина Родригес, Woman's Health Португалия и какво сподели половинката на Роналдо пред списанието

Джорджина Родригес е на корицата на юнския брой на списание Women's Health Португалия. Половинката на Кристиано Роналдо позира с невероятната си фигура за серия от страхотни снимки, някои от които и по спортно бельо.

В интервюто за списанието испанката разказва за хранителния и спортния си режим, както и за любовта си към балета, която изпитва от дете. Тя танцува от тригодишна възраст и сега е на мнение, че балетната школа, през която е преминала като малка, е най-хубавото нещо, което е могло да ѝ се случи. Балетът ѝ е помогнал да се самодисциплинира, да се научи на отговорност и, според нея, сега й помага да бъде по-добра майка.

Джорждина се опитва да предаде здравословния си начин на живот и на четирите им деца, които отглеждат с Роналдо. Испанката роди малката Алана Мартина на 12 ноември 2017 г. Заедно с Джорджина и футболиста обаче живеят и останалите му три деца - Кристиано Роналдо младши и близнаците Ева и Матео.

Признава, че за нея семейството е най-важното нещо в живота и иска дъщерите й също да имат възможността да се докоснат до балета, "за да може да сподели нещо толкова красиво и уникално с тях".

Що се отнася до тренировките на Джорджина, половинката на Роналдо не крие, че в началото се е срамувала да тренира с него.

"Представете си, че трябва да тренирате на едно място с най-добрия играч в света. Няма как да не се смущавате и да не изпитвате срам", признава испанката.

Впоследствие обаче успява да преодолее притесненията си. Сега е щастлива, че има най-добрата компания за обучение в спорта, за която може да мечтае, защото Роналдо я е научил на толкова много неща. Да не говорим, че благодарение на отличната му подготовка и постоянство в тренировките, тя непрекъснато се чувства предизвикана да спортува и да се усъвършенства./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81785
GBP GBP 1 2.17235
RON RON 10 4.04431
TRY TRY 10 2.27811
USD USD 1 1.65147