Джон Дейвид Уошингтън, Дензъл Уошингтън и незнанието на баща му, че иска да става актьор

Любопитно 07.06.2020 14:30 Снимка: ДНЕС+

Джон Дейвид Уошингтън, Дензъл Уошингтън и незнанието на баща му, че иска да става актьор

С годините и многото си успешни роли Дензъл Уошингтън успя да си изгради име и не само да пробие в Холивуд, но и да се превърне в един от уважаваните актьори.

И по пътя на логика би следвало, че е ударил едно на рамо на сина си - Джон Дейвид Уошингтън, за да го вкара в Холивуд. Ако беше българин може би, но този случай не е такъв.

Пред Esquire Джон Дейвид Уошингтън казва, че никой, освен майка му, не е знаел, че иска да се откаже от футболната си кариера и да става актьор.

Казва на баща си, че вече са колеги по професия, когато разбира, че получава и първата си роля - тази на Рики Джарет в "Играчи".

И когато Дензъл Уошингтън е разбрал, буквално не е могъл да повярва, че първата му роля е в сериал на HBO, в който звездата е Дуейн Джонсън, пише Yahoo Entertainment. Но след като се е уверил, че е истина, го е посъветвал да вложи време и усилия в това да научи някои неща за професията.

Кариерата на Джон Дейвид Уошингтън може и да започна с комедия, но следващия месец трябва да го видим в дългоочаквания шпионски филм Tenet на Кристофър Нолан, където влиза в главната роля./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.78338
GBP GBP 1 2.27732
RON RON 10 3.97163
TRY TRY 10 1.88419
USD USD 1 1.6386