Джейми Лин Спиърс и автобиографията й

Любопитно 19.10.2021 17:52 Снимка: ДНЕС+

Джейми Лин Спиърс и автобиографията й

Миналата седмица Джейми Лин Спиърс показа корицата и обяви заглавието на автобиографичната си книга. Things I Should Have Said би трябвало да хвърли поглед върху живота й, през който тя се е сблъскала с много психологически проблеми по собствените й думи.

Пускането на книгата й беше съпроводено от скандал, свързан с първоначалното й заглавие, в което се използваше част от текст на песен на известната й сестра.

Сега обаче става ясно, че провокациите около мемоарите на 30-годишната сестра на Бритни Спиърс няма да спрат. Благотворителната организация This Is My Brave съобщи, че няма да приеме даренията от приходите от продажби на книгата.

Джейми Лин беше съобщила, че възнамерява да дари част от печалбата от Things I Should Have Said This Is My Brave, които се занимават с повишаване на осведомеността за психическото здраве.

"Много съжаляваме за всеки, който се е почувствал обиден. Отказва даренията от предстоящата да излезе книга на Джейми Лин Спиърс", се казва в публикацията в официарния профил на организацията в Instagram.

Не е ясно кой и защо се е почувствал засегнат, но можем да подозираме, че става дума за хората, които застанаха на страната на Бритни Спиърс в съдебната й битка срещу баща й. Певицата беше обявена за негодна да взима сама решеният за живота си през 2008 г. , Джеймс Спиърс назначен за неин попечител. Това, разбира се, няма как да не е оказало пагубно влияние именно върху психичното здраве на Бритни./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448