Дженифър Анистън - секси и в прозрачна рокля

Любопитно 31.03.2023 16:56 Снимка: ДНЕС+

Дженифър Анистън - секси и в прозрачна рокля

Дженифър Анистън е вече на 54 години, но ако не знаехме това, едва ли бихме предположили, че е на толкова. Очевидно е, че актрисата знае как да се поддържа и да изглежда зашеметяващо добре на всяка своя поява.

За червения килим тя често е облечена в бяла или черна рокля - това е нещо като нейна изпитана формула. Но тъй като в момента прозрачните рокли са на мода сред знаменитостите, явно и Дженифър Анистън е решила да се присъедини към Флорънс Пю и Рита Ора, които напоследък събират доста погледи с модните си решения.

На 28 март, вторник, когато в Лос Анджелис се състоя премиерата на новия филм с нейно участие Murder Mystery 2, актрисата от "Приятели" се появи с къса прозрачна рокля на Versace в сиво, пише Glamour. Роклята обаче не е предизвикателна, а по-скоро секси - с всички мрежести части, мъниста, бродерии и други декорации, които създават шик ефект. Дженифър Анистън беше съчетала роклята си с деликатни обувки на висок ток в черно и бе оставила косата си пусната, на нежни вълни.

Murder Mystery 2 е продължение на филма със същото заглавие, който е продукция на Netflix. Първата част е от 2019 г., а втората излиза днес, 31 март. В Murder Mystery 2 героите на Дженифър Анистън и Адам Сандлър са частни детективи, които се опитват да създадат собствена агенция и се забъркват в международно разследване, след като техен приятел е отвлечен.

CHF CHF 1 2.00495
GBP GBP 1 2.32712
RON RON 10 3.93591
TRY TRY 100 5.42451
USD USD 1 1.79319