Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и приключенията им из страната

Любопитно 10.06.2020 13:58 Снимка: ДНЕС+

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и приключенията им из страната

След седмиците, прекарани в уюта на семейния им дом, Джъстин и Хейли Бийбър тръгнаха на дълго и приключенско пътуване из Щатите. За целта звездното семейство си нае луксозен автобус, оборудван с всичко необходимо за живота им на колела.

Инфрачервена сауна, подово отопление, барбекю, камина, големи телевизори и удобни мебели - това са само част от екстрите, с които да се подсигурили.

Разбира се, за подобно удоволствие и за возилото на цена милион долара са платили сериозен наем. Но той определено си заслужава заради емоциите, които влюбените си подаряват, и спомените, които създават.

Вместо да отсядат в луксозни хотели, те си носят луксозната къща с тях. А първата им спирка е къмпинг в Юта, където се настаниха и не загубиха и минута, в която могат да изучават чудесата на местната природа.

За тяхно съжаление, дори и там не успяха да се скрият от папараците, които ги следват по петите. Неотлъчно до тях са и няколко охранители. Това обаче не им попречи да се порадват като малки деца, да се катерят по скалите и да плуват в езерата, предава Daily Mail.[**sorce_name**]

CHF CHF 1 1.81062
GBP GBP 1 2.29841
RON RON 10 3.97421
TRY TRY 10 1.93698
USD USD 1 1.6565