Дуейн Джонсън и трейлър на филма DC League of Super-Pets

Любопитно 24.11.2021 17:12 Снимка: ДНЕС+

Дуейн Джонсън и трейлър на филма DC League of Super-Pets

Преди няколко месеца научихме, че Дуейн Джонсън, Кевин Харт и още няколко известни и любими актьора ще дадат гласовете си на животни.

Но не какви да е животни, а такива със суперсили. Става дума за анимацията DC League of Super-Pets, която вече има и първи трейлър, от който можем да добием представа какво точно ни очаква.

Всичко започва с това как един човек спи дълбоко (и хърка, разбира се), а неговото куче прави всичко възможно, за да го събуди. В последствие разбираме, че нито човекът, нито кучето са случайни. Това всъщност са Супермен и неговото куче Крипто (Дуейн Джонсън), което също има суперсили.

По-късно в трейлъра разбираме, че някои от другите супергерои като Жената чудо например също имат домашни любимци, но те не могат да се похвалят с някакви необикновени възможности. Това обаче се променя след сблъсък между супергероите и един злодей.

След него става така, че животните се сдобиват със суперсили. Но не могат просто да им се радват, защото трябва да ги използват, за да спасят и света, и собствениците си (или по-скоро партньори)./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448