Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – събота, 21 ноември 2020 г.

Любопитно 20.11.2020 16:54 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – събота, 21 ноември 2020 г.

Овен – Останете нащрек! Това е единственият сигурен начин за вас да се възползвате максимално от всички възможности за напредък и развитие, които ви предстоят. Още повече, че можете да намерите силата, от която се нуждаете, за да обърнете страницата и да сложите край на минали ситуации, които са ви изтощавали.           

Телец – Професионалните ви планове се развиват добре и вие постигате целите си. Ако възникнат предложения за сътрудничество, трябва да ги преразгледате добре. Не бързайте да давате отговор. В момента вашите финанси ви тревожат, може би повече, отколкото би трябвало.

Близнаци – Днешният ден е свързан с вътрешна трансформация и промени - формира се нов поглед върху живота. Изведнъж може да се окаже, че плановете на близките ви не само не съвпадат с вашите, но и им противоречат.                                                                            

Рак – Вашият жизнен потенциал има тенденция да намалява. Възможни са внезапни промени в настроението, емоционални сривове или неразположения. Чувствате се сякаш никой не ви разбира правилно; налага се да повтаряте едно и също нещо няколко пъти, за да бъдете чути. 

Лъв – Не разчитайте на помощ отстрани. Можете да постигнете много и само със собствените си сили. Възможно е да изпаднете в остър конфликт с непознати. Не губете кураж и самоконтрол. Използвайте дипломация, красноречие и убедителност при разрешаване на потенциални конфликти.       

Дева – Възможно е да възникнат непредвидими ситуации, в които да попаднете не по собствена свободна воля. Пазете се от разгорещени дебати, клюки и скандали. По-добре е да заемате неутрална позиция и да не участвате.                    

Везни – Денят се характеризира с неблагоприятен емоционален фон. Склонни сте да се притеснявате за дреболии, при всяко съвпадение виждате предвестник на бъдещи проблеми. Всъщност не всичко е толкова лошо, така че не се притеснявайте.             

Скорпион – Днес вашият приоритет номер едно е да не позволявате на дразнещите коментари и глупавите постъпки на хората около вас да ви влияят негативно. Ако го допуснете, всичко, което ще постигнете, е само да се ядосвате и в крайна сметка да преминете в разгорещен и безсмислен спор.

Стрелец – Днес всичко върви добре. Имате възможност да завържете „свободните краища“ и най-накрая да се освободите от стар, недовършен въпрос, задължение или работа, който от известно време ви се влачи и изчерпва енергията ви.

Козирог – Във всеки случай вашата увереност и решителност се увеличават и това ще ви позволи да постигнете всичко, което сте замислили. Трябва да спрете с усилията да се опитвате да контролирате абсолютно всичко. Нека нещата се развиват сами по себе си и не ги тласкайте.

Водолей – Пренебрегвайте, когато става въпрос за коментари и мнения на хора, които не са ви близки и дори не познавате толкова добре. Придържайте се към мнението само на хората, които познавате, на които имате доверие.

Риби – През втората половина на деня е по-добре да не планирате важни неща, които изискват съсредоточеност и висока концентрация на внимание. Много е лесно да забравите или объркате нещо, да изгубите от поглед детайлите, да се провалите поради грешките на другите или небрежност.                                           

Съветите на Фортуна

Денят не е от най-лесните. Съответства на стихията на огъня и на преображението. Трябва да сте гъвкави и да не се съпротивлявате на промените, в противен случай могат да възникнат усложнения. Внимавайте за пожари, с битовите уреди също бъдете внимателни.

Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Това да не ви смущава, защото е естествено при преобразование на личността - старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в съвършено различни. Нежелателно е да се сърдите и да нервничите. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията.

Днес е благоприятно да се отървете от всичко, което е старо и излишно: да се покаете, да се освободите от греховете, да простите, да пуснете старото, да кажете сбогом на онова, което остава назад. Добре е да се освободите от неприятни спомени. Ако сте уморени от някои неприятни взаимоотношения и искате да се отървете, днес е точното време да го направите. Същото важи и за нещастната любов. Освободете сърцето си от този човек и разчистете пътя пред себе си, за да може да привлечете вашата истинска половинка в живота./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.76742
GBP GBP 1 2.26632
RON RON 10 4.00678
TRY TRY 10 2.18524
USD USD 1 1.63832