Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – четвъртък, 26 ноември 2020 г.

Любопитно 25.11.2020 17:37 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – четвъртък, 26 ноември 2020 г.

Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно

Овен – Днес ще трябва да поемете инициативата в свои ръце и дори да командвате малко твърдо, защото околните са леко отпуснати. Ден на проби и грешки, експерименти и хипотези. Готови сте да опитате всичко.

Телец – Научете се да си поставяте цели. Не забравяйте, че целта трябва да бъде постижима. Всичко е както обикновено, от вас се изисква решителност, смелост, воля за победа. Имате го всичко в изобилие.

Близнаци – Хармоничен и спокоен ден за вас. Но едно малко „но“, ходете по-внимателно, може да се подхлъзнете….. в истински и преносен смисъл. Обстоятелствата също са хлъзгави. Вие знаете как да защитите умело своята гледна точка.

Рак – В началото денят ще ви се стори малко сложен. Възможни са конфликти, откриване на неприятни факти, получаване на противоречива информация. Понякога обстоятелствата се развиват по такъв начин, че просто не може да бъде иначе. 

Лъв – По-полека, не се палете толкова. Вдишайте, издишайте, спокойствие, прояснете съзнанието и погледнете ситуацията по нов начин. Много е важно да не закъснявате днес. Не забравяйте, че точността е учтивостта на кралете. 

Дева – Мнозина Деви ще бъдат донякъде притеснени. Понеже те не разбират защо се прави това или онова, как се случва и т.н. Звездите ви съветват да се опитате да се успокоите и да заемете най-доброто зрителско място, наблюдавайки развитието на събитията. Така трябва да бъде днес. 

Везни – Днес е важно да действате внимателно, нежно, да пипате като с кадифена ръкавица. Изберете си стратегия на поведение. Ако дойдат при вас за съвет, не отказвайте и не казвайте, че сте некомпетентни по въпроса. Днес вие и само вие можете да помогнете на тези, които се нуждаят от думи за подкрепа.                           

Скорпион – Проверявайте всичко, когато излизате от къщи - дали електрическите уреди са изключени, дали в чантата има всички документи за колата, дали сте заключили вратата. И като цяло, бъдете максимално внимателни днес.                               

Стрелец – Днес вероятно ще станете автор на забавление и като цяло всичко ще се случва по ваша инициатива. И тъй като на Стрелеца му е скучно, ще направи всичко възможно, за да оцвети света около себе си и да повдигне малко духа.

Козирог – Готови сте да опитате всичко, само за да получите това, което искате. Като цяло този ден ще бъде за вас първо интересно изживяване и второ отлична стартова площадка за бъдещи постижения.                                  

Водолей – Въпреки че има легенди за търпението на Водолеите и стоманените им нерви, днес стоманата ще затрепери и търпението ще свърши. Някой ще ви ядоса порядъчно. Но не си струва да хабите ценни нерви за каквото и да е.

Риби – Искате някой да ви даде съвет или да ви покаже посоката, в която трябва да се движите, защото самите вие сте някак объркани и тревожни. Ако мислите твърде много за дребни проблеми, можете просто да се „удавите“ в тях. Следователно, опитайте се да не им обръщате внимание, отмахвайте ги като досадни мухи и продължете напред.                                                                                                             

Съветите на Фортуна

За решение на важните въпроси ще ви помогне засилената интуиция днес, но се пазете от измами, особено жените. Възможно е някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас. Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате важни и съдбоносни решения сега. Уязвима е психиката. За  мнозина психологическото състояние ще се окаже мъчително, тъй като може да изпитате меланхолия, депресия. Други пък обратното - ще бъдат в приповдигнато настроение. Бъдете предпазливи в агресивна среда.

Днес е подходящо за уединение  и да се помолите за себе си и близките си. Запазете спокойствие, нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448