„Дисниленд“ в Калифорния отваря отново врати на 11 юли

Любопитно 11.06.2020 18:12 Снимка: ДНЕС+

„Дисниленд“ в Калифорния отваря отново врати на 11 юли

Прегръдките с любими герои от продукциите на „Дисни“ ще бъдат забранени

„Дисниленд“ в Калифорния смята да отвори врати отново следващия месец. Ако правителството одобри тези планове, курортът близо до Лос Анджелис, който включва „Дисниленд" и „Дисни Калифорния Адвенчър", ще посрещне гости на 11 юли. Посещенията на увеселителния парк ще са възможни при спазване на определени ограничетелни мерки във връзка с коронавирус, а прегръдките с любими герои от продукциите на „Дисни“ ще бъдат забранени.

Все пак героите ще бъдат в парковете и ще забавляват и радват по нов начин гостите, успокояват от „Дисни“.

Предвижда се хотелите в обекта да заработят още следващата седмица.

Вторият най-посещаван тематичен парк в света се радваше на десетки хиляди посетители всеки ден, преди да затвори врати в средата на март.

С постепенното отхлабване на мерките по света и възстановяването на бизнеса, лека полека и увеселителните паркове започват да се завръщат към нормалния си ритъм. Миналия месец успешно рестартира своята дейност „Дисниленд“ в Шанхай.

От компанията информират, че когато парковете възобновят своята работа, резервациите от желаещите да ги посетят трябва да бъдат направени предварително, а за да се спазва социална дистанция от програмата ще отпаднат парадите и „нощните спектакли“./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81062
GBP GBP 1 2.29841
RON RON 10 3.97421
TRY TRY 10 1.93698
USD USD 1 1.6565