Дъщерята на Дженифър Гарнър и Бен Афлек вече е момче

Любопитно 10.04.2024 17:17 Снимка: ДНЕС+

Дъщерята на Дженифър Гарнър и Бен Афлек вече е момче

Второто дете на холивудските актьори Дженифър Гарнър и Бен Афлек за първи път се представи официално с новото си име.

15-годишната Серафина Роуз вече се казва Фин и говори за себе си като момче.

Фин беше облечен черен костюм с панталон, носеше вратовръзка и беше късо подстриган, когато се появи в църква в Чарлстън, Западна Вирджиния, за възпоменателната служба на дядо си – бащата на Гарнър.

Фин беше заснет с новата си прическа още през февруари тази година, но за първи път той се представи представи публично с новото си име, коментира "Дейли мейл", цитирани от БТВ. 

"Здравейте, казвам се Фин Афлек", заяви тийнейджърът, след като прочете стих 8, глава 16, от Книгата на притчите: "По-добре малко с правда, отколкото големи доходи с неправда".

Церемонията беше предавана на живо във Фейсбук. Дженифър Гарднър обяви смъртта на баща си миналия понеделник в Инстаграм, като съобщи, че той е починал в мир.

"Благодарни сме за нежното поведение и тихата сила на татко. За начина, по който се дразнеше с палава усмивка, и за начина, по който остана в ролята на вечно търпеливия баща. Благодарни сме за неговата работна етика, лидерство и вяра", написа актрисата.

Гарнър и Афлек имат още две деца – 18-годишната Вайълет Ан и 15-годишния Самуел. Двойката се раздели през 2015 г. и финализираха развода си през 2018 г., но двамата актьори поддържат приятелски отношения.

През 2022 г. Бен Афлек се ожени за певицата Дженифър Лопес, чиято 16-годишна дъщеря Еме Марибел Муниз използва неутрални местоимения за пола си и бързо се сближава с Фин. На 12 февруари двамата бяха снимани заедно на улица в Лос Анджелис.

Първите намеци за новото име на Серафина Роус дойдоха няколко дни по-рано, когато тя беше заснета да прегръща майка си на спирката на училищния си автобус. На снимката името Фин може да се види избродирано върху раницата им. Тийнейджърката от години е с момчешка прическа и редовно се снима в по-мъжки дрехи. 15-годишното момиче е само едно от няколкото деца на знаменитости, които решават да променят своята самоличност.

Джей Ло за първи път публично представи променената Еме през юни 2022 г., преди да пеят заедно пред публика.

CHF CHF 1 1.97419
GBP GBP 1 2.29625
RON RON 10 3.931
TRY TRY 100 5.59253
USD USD 1 1.80194