Бурният сексуален живот на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Любопитно 11.11.2021 14:46 Снимка: ДНЕС+

Бурният сексуален живот на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Вече не сме много сигурни дали има нещо, което не знаем за лични живот на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит. Е, сигурно има, въпреки че двамата напоследък споделят наистина много.

Същата линия на споделяне продължава и в автобиографията на актьора - Will. В нея той разказва какви ли не случки от живота си, които малко или много са го оформили като личност.

Но споделя и доста лични неща. От откъс от книгата, прочетен от Опра Уинфри в предаването ѝ The Oprah Conversation за Apple TV+, разбираме, че Уил и Джейда са имали бурни първи няколко месеца брак.

Бурни в хубавия смисъл на думата, защото Уил Смит твърди, че през първите четири месеца от брака им са правили секс всеки ден по няколко пъти. И всичко това е било придружено с консумацията и на алкохол на ежедневна база.

Актьорът пише в автобиографията си, че по едно време е започнал да се чуди дали това не е някакво състезание. Но е стигнал до заключението, че каквото и да се случва пред него има две опции: "Или ще задоволя тази жена сексуално, или ще умра."

Според E! News, на това Опра е реагирала с въпроса: "Е, щом си жив, предполагам, че си спечелил състезанието." През смях Уил Смит се измъква, че всъщност нещата са се оказали доста по-сложни.

Но като оставим секса настрана, актьорът казва, че те все още са заедно, защото комуникацията им никога не е куцала. Дори твърди, че е необходимо да си разменят по едно изречение, от което произтича четиричасов разговор./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448