Бритни най-сетне го направи

Любопитно 13.09.2021 14:00 Снимка: ДНЕС+

Бритни най-сетне го направи

Миналата седмица, след дългогодишна съдебна сага и силен медиен отзвук, бащата на Бритни Джейми Спиърс най-накрая се отказа от попечителството върху нея след повече от 13 години.

В последните месеци певицата даде гласност на чувствата и преживяванията си и всички разбрахме, че вместо за нейно добро, попечителството е било истинско изтезание върху психиката и физиката й.

Тя не е имала възможност нито да оперира свободно с милионите, натрупани по време на дългогодишната си кариера, нито за взима много лични решения като това да създаде семейство с дългогодишния си приятел Сам Асгари. Но всичко това вече е в миналото.

А броени дни след като Бритни стана официално свободна, разбрахме, че вече е и сгодена. Тя се похвали с красив пръстен с голям камък, с който любимият й е затвърдил намеренията си да я заведе до олтара - предполагаме час по скоро.

"Не мога да повярвам", написа певицата към публикацията си в Instagram вчера, 12 септември. Скоро след това новината бе потвърдена и от мениджъра на Асгари. Той каза, че двамата са много развълнувани от любовта, отдадеността и подкрепата, които хората са показали към тях, цитират го от CNN.

Бъдещият съпруг на Бритни също публикува в профила си снимка, на която двамата се целува, а акцентът в близък план е масивното бижу на безименния й пръст. Пръстенът е създаден от нюйоркския бижутер Роман Малайев и Forever Diamonds NY, а от сайта им разбираме, че конкретният модел носи името The Britney. 

Спиърс изглежда по-щастлива от всякога, защото вече може да се разпорежда с живота си както прецени за добре. А ние нямаме търпение за сватбата й с Асгари - така желана и чакана./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448