Брад Пит и Инес де Рамон заедно на Международния филмов фестивал в Санта Барбара

Любопитно 12.02.2024 16:17 Снимка: ДНЕС+

Брад Пит и Инес де Рамон заедно на Международния филмов фестивал в Санта Барбара

Въпреки драматичната раздяла с Анджелина Джоли и не особено блестящите отношения с децата му, Брад Пит явно е успял да намери баланса в живота си. Той работи по няколко нови филма, а очевидно и личният му живот съвсем не е занемарен.

Той се появи на поредно публично събитие под ръка с половинката си от няколко месеца - 34-годишната Инес де Рамон. Двамата присъстваха на Международния филмов фестивал в Санта Барбара в края на миналата седмица.

Седнали точно зад Брадли Купър и Кери Мълиган, двамата очевидно се наслаждаваха на събитието, както и на компанията си. Пит, който навърши 60 години през декември, беше облечен в елегантен тъмнокафяв костюм.

Инес, която е бивша съпруга на актьора Пол Уесли, беше в сексапилна тъмнозелена рокля с високо деколте и гол гръб. Почти през цялото време ръката й почиваше на коляното на Пит, пишат Hello.

Брад Пит излезе и на сцената на фестивала, за да връчи награда на Брадли Купър, като не пропусна да се пошегува с него по повод събитието на уикенда - Супербоул. Той каза, че любимият му отбор Kansas City Chiefs ще спечели финала, докато любимият отбор на Купър Philadelphia Eagles не се е класирал.

CHF CHF 1 2.0566
GBP GBP 1 2.28434
RON RON 10 3.93053
TRY TRY 100 5.8357
USD USD 1 1.80945