Били Айлиш и пълната промяна във визията ѝ

Любопитно 04.05.2021 14:52 Снимка: ДНЕС+

Били Айлиш и пълната промяна във визията ѝ

Широките дрехи и зелената коса са запазена марка на Били Айлиш. Трудно ни е да си я представим по друг начин, но май трябва да свикваме.

Младата изпълнителка прави промяна след промяна и никой не може да я спре, а и определено ѝ отива.

Започна с цвета на косата (то май винаги оттам се почва). И тъкмо свикахме с него, се появи новият брой на британския Vogue.

На снимките, които изданието и самата Айлиш публикуваха в социалните медии, виждаме не тийн идола, а истинска жена. 19-годишната Били изглежда неузнаваема и напълно различна от досега.

Тя е руса, женствена и секси и позира, облечена с розов корсет. Някои я сравниха с Мерилин Монро, други я нарекоха олицетворение на стария холивудски блясък. Самата тя сподели пред изданието, че вече "се чувства като жена".

"Важното е да се чувстваш добре. Ако искаш да си направиш пластична операция, направи си. Ако искаш да носиш рокля, която според някого те прави да изглеждаш дебела, носи я, щом чувстваш, че изглеждаш добре - значи изглеждаш добре", казва тя.

А затова как нейните фенове възприеха новата ѝ визия, говори следният факт. Според списанието, публикацията на корицата в нейния акаунт в Instagram е поставила рекорд, като най-бързо достигнала 1 милион харесвания, пише Today./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.78192
GBP GBP 1 2.27388
RON RON 10 3.96962
TRY TRY 10 1.9401
USD USD 1 1.60709