Бен Афлек, разводът, децата, алкохолът, „Извън играта “ и още за житейския му опит

Любопитно 26.02.2021 08:45 Снимка: ДНЕС+

Бен Афлек, разводът, децата, алкохолът, „Извън играта “ и още за житейския му опит

Често творбите отразяват миналото и настоящето на самия автор. Неведнъж сме виждали и екранзирани истории по действителни случаи, понякога и на самия режисьор, на главния актьор или непозната личност.

По време на поредната кръгла маса, организирана от The Hollywood Reporter, американският актьор Бен Афлек говори открито за житейския си опит, включително за края на деветгодишния му брак с Дженифър Гарнър през 2015 г. и отглеждането на трите им деца.

Именно те, както и "остаряването, по-интензивните и смислени лични преживявания" правят актьорството много по-интересно за него и предизвикват интереса му към филмите за хора с недостатъци, уточнява още актьорът.

Така става въпрос и за спортната драма "Извън играта" от 2020 г., в която Бен играе алкохолик. Признава, че не му се налага много-много да проучва героя си, защото той самият е бивш алкохолик.

И споделя, че именно, докато се възстановява, открива много неща за себе си, опитва се да разбере какво се е объркало, как да го поправи и как би искал да изглежда животът му.

Въпреки всичко, което преживява, 48-годишният актьор казва, че никога не е бил по-щастлив, отколкото в момента, уточняват от Bang Showbiz.

Щастлив е заради децата си и е доволен от живота. Иска все така да обича работата си и да разказва повече истории с богати на преживявания герои./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.77625
GBP GBP 1 2.25344
RON RON 10 3.97018
TRY TRY 10 2.02274
USD USD 1 1.63176