Барак Обама, Мишел Обама и признанията на бившата Първа дама за връзката им

Любопитно 13.09.2020 10:27 Снимка: ДНЕС+

Барак Обама, Мишел Обама и признанията на бившата Първа дама за връзката им

Въпреки че отдавна не живеят в Белия дом, Барак и Мишел Обама продължават да предизвикват нашия интерес с взаимоотношенията си. Двамата определено са преминали през много, а това, което ни е любимо в тях, е че са запазили както тръпката, така и чувството си за хумор.

Бившото Първо семейство на САЩ сключва брак преди 28 години. Днес Мишел не крие, че връзката им далеч не е перфектна, но двамата с Барак имат "много силен брак". Тя го сравни със спорт и заяви, че ако искаш наистина добър отбор, трябва да имаш до себе си печеливш играч. А тя има своя Леброн Джеймс.

В The Michelle Obama Podcast бившата Първа дама призна, че е имало моменти, в които буквално е искала да изхвърли Барак през прозореца. И не се притеснява да го каже, защото е важно да се знае, че тези емоции могат да бъдат много силни и да продължават дълго време, но това не значи, че трябва просто да се откажеш от тази връзка, предава The Sun.

Мишел Обама е на мнение, че бракът изисква много работа и много честност както към самите нас, така и към партньорите ни. Освен това, брачният съюз е съществена част от идентичността и на двамата, която им носи радост, смисъл и подкрепа всеки ден. Това е научила сама с времето, а днес е истински щастлива, че все още усеща "магията, която ни събира толкова много години"./lifestyle.bg
CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448