Анджелина Джоли с дъщерите си Захара и Шайло в Рим

Любопитно 26.10.2021 11:49 Снимка: ДНЕС+

Анджелина Джоли с дъщерите си Захара и Шайло в Рим

Анджелина Джоли беше придружена от дъщерите си Захара и Шайло в неделя вечерта в Рим за премиерата на филма "The Eternals".

Сега, когато децата й са по-големи, Анджелина Джоли вече не пропуска възможността да сподели публично моменти с тях. Звездата, която бе придружена от пет от децата си миналата седмица в Лос Анджелис за световната премиера на „The Eternals“ (Вечните), отново разчиташе на присъствието им в Рим. Актрисата се появи ръка за ръка с двете си дъщери Захара и Шайло на 16 и 15 години съответно. Известната им майка носеше дълга сребриста рокля, Захара беше избрала много елегантна рокля в бяло и златисто, а Шайло – малка черна рокля, носена с чифт маратонки.

Това последно допълнение към House Marvel разказва епичната история за група безсмъртни герои, принудени след хиляди години да излязат от сянката и да се съберат, за да се борят срещу най-стария враг на човечеството - Девиантите. Салма Хайек и Анджелина Джоли се появяват заедно на плаката за лентата на Клои Чжао. Във филма участват още Ричърд Мадън, Джема Чан, Кумаил Нанджани и Кит Харингтън.

По време на снимките през 2019 г. Анджелина Джоли каза пред списание "People", че децата й са "щастливи" да я видят да играе толкова силен герой като Тена. „Това, което ме прави много горда, е, че те искат да ме видят силна“, каза тя. „Ще работя много усилено, за да дам на The Marvel Cinematic Universe героинята /Тена/, която заслужава“, добави още тогава Джоли/БГНЕС

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448