Ана Фарис и Майкъл Барет се ожениха тайно

Любопитно 23.07.2021 16:39 Снимка: ДНЕС+

Ана Фарис и Майкъл Барет се ожениха тайно

Дълго време свързвахме името на актрисата Ана Фарис с това на актьора Крис Прат. През 2017 г. обаче, след осем години брак, двамата се разделиха.

Крис Прат се ожени за дъщерята на Арнолд Шварценегер, а Ана Фарис го караше по-потайно. Докато съвсем скоро сама не си призна, че и при нея нещата вървят повече от добре.

44-годишната актриса лично съобщи новината, че отново е омъжена жена в поредния епизод на подкаста си "Unqualified".

Щастливецът е 51-годишният оператор Майкъл Барет. Двойката е сключила брак в щата Вашингтон, а за това не са знаели дори и роднините им. Тя е съобщила новината пред леля си почти неволно, когато тя е попитала как ще се чувства, ако стане втора майка на неговите деца. Тогава тя отговорила: "Е, всъщност аз вече съм - от преди четири дни, и е страхотно."

Връзката на Фарис и Барет започва още през 2017 г., когато двамата работят заедно във филма Overboard с участието на актрисата, припомня Е!Online. Те са засечени заедно за първи път през септември същата година - месец след като Ана Фарис и бившият й съпруг, актьорът Крис Прат, съобщиха, че са се разделили.

През май 2021 г. пред People актрисата сподели, че нещата между тях са се получили веднага, като го обяснява с факта, че и двамата са интроверти. Свързва ги и това, че и двамата имат деца от предишни връзки.

Фарис има зад гърба си още един брак - с актьора Бен Индра. За двата си провалени брака тя казва: "Другите ми два брака бяха с актьори и не мисля, че се справихме с конкуренцията."/lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448