Алекс Раева и новата снимка на порасналата ѝ дъщеря

Любопитно 07.05.2021 17:28 Снимка: ДНЕС+

Алекс Раева и новата снимка на порасналата ѝ дъщеря

Някои известни личности популяризират децата си още от малки, като публикуват техни снимки и споделят важните моменти от развитието им с феновете си.

Други правят точно обратното - оставят децата си сами да решат дали да бъдат публични личности и да изградят облика си така, както искат, когато пораснат.

Обичаната певица и телевизионна водеща Алекс Раева е по-скоро от втория тип. Тя публикува снимки на дъщеричката си изключително рядко. Но всеки път, когато го направи, си проличава огромното щастие, което изпитва, откакто е майка. Новата снимка на Лиа е поредното доказателство за това.

Алекс и Лиа се радват на хубавото време и почивните дни в планината, във вила, близо до Рилския манастир. Синьо небе, все още заснежени планински върхове, пролетна свежест и щастие - това е всичко, което казва снимката.

"Аз говоря за щастливото отсъствие на всякаква оригиналност, понеже за щастието не е нужно да измисляш каквото и да било", написа Алекс, цитирайки известния френски писател Ромен Гари./lifestyle.bg

CHF CHF 1 2.01778
GBP GBP 1 2.26558
RON RON 10 3.93084
TRY TRY 100 5.65362
USD USD 1 1.83957