Алек Младенов най-накрая се появи, събра се с другите "ергени"

Любопитно 08.07.2024 15:22 Снимка: ДНЕС+

Алек Младенов най-накрая се появи, събра се с другите "ергени"

Най-мащабното събитие за поп култура у нас, фестивалът Aniventure Comic Con, събра на едно място не само всички любители на манга, аниме, косплей, гейминг, графити, комикси и кино, но и тримата тв "ергени".

Виктор Стоянов, Евгени Генчев и Алек Младенов с охота позираха заедно, като за героя от третия сезон на любовното риалити, това беше първа поява от много време насам.

Припомняме, че след шокиращия финал на "Ергенът 3", в който Алек предпочете да си тръгне сам, а не с някоя от финалистките Маги и Надежда, той стана жертва на голям хейт от страна на зрителите на шоуто, което явно го провокира да се покрие за известно време.

Основната критика към Младенов беше, че е мамино синче, защото именно след откровеното неодобрение на майка му към двете финалистките той обяви, че не желае да гради сериозни отношения с никоя от тях.

Интересното е, че няколко от претендентките за сърцето му, Маги Томова, Екатерина Тодорова, Валерия Дакова, също присъстваха на Aniventure Comic Con. Там обаче момичетата не изглежда да са успели да се видят Дали там са успели да се видят с Алек и да си поговорят, не е ясно.

Снимките на тримата "ергени" очаквано предизвика множество коментари в социалните мрежи, като нападките към Младенов продължиха. Масово потребителите задаваха въпроса дали блондинът е отишъл на събитието с майка си.

CHF CHF 1 2.01882
GBP GBP 1 2.32063
RON RON 10 3.93432
TRY TRY 100 5.43423
USD USD 1 1.79599