8 признака, че той не е правил секс от много време

Любопитно 30.06.2021 09:57 Снимка: ДНЕС+

8 признака, че той не е правил секс от много време

Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен, млад и със сигурност финансово по-добре от вас. Въпреки това, има някои слухове, които чувате. Това, че отдавна не е имал гадже. Или пък факта, че постоянно говори за секса, който прави. Е, има 8 признака, по които лесно може да разберете дали отдавна НЕ се е забавлявал в леглото.

1. Обсебен е на тема „секс“

Мъжът става буквално обсебен от секса. Всички разговори, шеги и мисли са само за него. Той чувства повишено привличане към известни личности или с нетърпение наблюдава момичетата, минаващи покрай него. Понякога без колебание обсъжда своите достойнства. Много често - в напълно нахална форма. Може да мастурбира много, но това не му дава необходимото освобождаване и удовлетворение.

2. Не харесва никого

Обратната реакция на сексуалната мания е липсата на реакция към женския пол и дори пълно отвращение или агресия към жените. Човек става апатичен, изцяло потопен във вътрешния си свят, търси как да се защити от другите, може да се насочи главно към работата, компютърните игри или друго хоби.

3. Яростен е

Повишената раздразнителност и непоносимост може да се дължат на липса на секс. В крайна сметка тялото не получава цял комплекс от необходими хормони, по-специално хормоните на щастието - серотонин и ендорфин. В допълнение, сексът е чудесен начин за облекчаване на стреса и релаксация. А липсата на сексуални моменти - е, те водят до раздразнителен мъж.

4. Недоспал е

Когато човек преодолее постоянното вълнение и мисли за секс, няма време за сън. Но след секс получаваме не само физическа и емоционална релаксация, но и хормонален коктейл, който насърчава спокойния и сладък сън. Ако забележите мъж, който изглежда сякаш не е спал от дни, то най-вероятно не е правил скоро секс.

5. Преяжда

Липса или пълно отсъствие на секс, както понякога се случва и при жените, може да превърне мъжете в склонни към преяждане. Наднорменото тегло нараства буквално за броени дни и тогава излишъците започват да влияят на здравето: появява се задух, сърдечни болки, мускулната маса се заменя с мазнини, които се отлагат върху гърдите, стомаха и бедрата. Комплексът от проблеми нараства и води до неприятни последици.

6. Разконцентриран е

Повишено привличане и постоянни фантазии или обратното - апатия и самооттегляне - тези състояния са свързани с разсеяно внимание и слаба концентрация. Това се отразява негативно не само на работния процес, но и на ежедневните задачи. Ако мъжът забравя за срещи, обърква времето, датите и имената, може би вината е в липсата на секс.

7. Здравето и неговата липса

Първоначално не би ви хрумнало да свържете честите настинки с липсата на секс. Той всъщност е пазачът на силния имунитет, тъй като при редовното правене на любов резистентността към вируси се увеличава с 30%. Не забравяйте за застоя и риска от простатит. Освен това продължителното въздържание може да доведе до психични разстройства.

8. Страхлив е

Понякога може да има умишлен отказ от секс. Всички предишни сексуални недостатъци или здравословни проблеми са виновни. Следователно, дори и най-малкият неуспех води до страх от повторение и трудности с ерекцията. Освен подкрепата и търпението от партньора, може да се използват и специални средства - лубрикант с охлаждащ ефект за удължаване на акта или ерекционен пръстен.

Разбира се, наличието на един или друг знак за липса на секс не означава, че всичко е твърде лошо. Не бързайте с изводите. Може би един мъж има нужда не толкова от секс, а от човешко внимание, топлина, любов и обич.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448