8 неща, които да НЕ казвате на партньора си

Любопитно 03.08.2020 12:06 Снимка: ДНЕС+

8 неща, които да НЕ казвате на партньора си

Колкото и да е силна любовта между двама души, има някои неща, които не трябва да споделяте с половинката си. Те могат да провалят връзката ви, защото е възможно партньорът ви да се почувства несигурен и наранен. Не ви казваме, че трябва да градите отношенията си, лъжейки. Просто има неща, които е хубаво да премълчите.

Ако все още имате чувства към бившия си

Не е добра идея да споделяте на сегашния си приятел, че чувствата ви към бившия все още не са напълно изстинали. Вместо това се опитайте да изясните за себе си какво точно искате. Ако знаете, че няма как да се съберете с бившия си, просто забравете за него. Ако пък са по-силни, отколкото предполагате, помислете дали има смисъл да продължавате настоящата си връзка.

Странните ви навици 

Абсолютно всеки човек прави странни неща, когато е сам вкъщи. Независимо какъв е вашият навик, просто не го споделяйте с половинката си. Тази информация за него е напълно ненужна.

Не харесвате член от семейството му

Това също е проблем, който не бива да споделяте с половинката си. Ако го направите, той ще изпадне в една изключително неприятна ситуация, в която е поставен между семейството и половинката си. Опитайте се да запазите тази тайна. Ние ви препоръчваме дори да се опитате да се сближите с въпросния негов близък човек, с който до момента не сте намерили общ език. Ако пък става въпрос за човек, който не му е толкова близък, просто ограничете контактите с него.

Съмнения относно любовта помежду ви

Нормално е да има моменти, в които се съмнявате в чувствата на половинката си. Ако те са нещо временно, не ги споделяйте с него. По този начин и той ще започне да се чувства несигурен. Можете да поговорите с него на тази тема, ако дълъг период от време тези съмнения не изчезват и дори се засилват.

Сексуалните ви партньори от миналото 

Няма никакъв смисъл да водите разговор на тази тема. Той няма да бъде от полза, единствено може да навреди на връзката ви, затова ви препоръчваме да се опитате да го избегнете. Ясно е, че и двамата сте имали други партньори. Но те вече са приключили и за това има причина. Не допускайте миналото да влияе на настоящето.

Смятате, че приятелят му е секси

Голяма част от жените се сблъскват с този проблем. Не споделяйте това с половинката си, защото той няма да се почувства добре от този факт. Това е една от тайните, които трябва много умело да пазите. Дори да се чувствате привлечени от негов приятел, направете всичко възможно той да не разбере за това.

Негативни коментари от страна на семейството и приятелите ви 

Препоръчваме ви изобщо да не водите разговор на тази тема с половинката си. Уверяваме ви, че той ще се почувства много зле, ако разбере, че най-близките ви хора не го харесват. Опитайте се да ги убедите в противното, възможно е да успеете. Ако споделите с него негативното им мнение, той няма да се чувства добре в компанията им.

Чувствате се несигурни 

Напълно нормално е да изпитвате съмнение дали човекът до вас ще се справи с грижата за семейство. Особено ако има финансови проблеми. Ако искате партньорът ви да бъде по-успешен, не споделяйте тези ваши мисли с него. Той много трудно ще приеме факта, че парите, които изкарва, не са достатъчни за съвместния ви живот. По-добре е да го мотивирате да започне да се развива.

 

CHF CHF 1 1.81752
GBP GBP 1 2.135
RON RON 10 4.02434
TRY TRY 10 2.18017
USD USD 1 1.65931