8 грешки в секса, които много жени допускат

Любопитно 26.07.2021 17:21 Снимка: ДНЕС+

8 грешки в секса, които много жени допускат

Нужно е да споделяме повече с човека до нас, когато има нещо, което не ни харесва. Понякога, обаче, да кажеш истината е трудно и доста неприятно за приемане от другия.  

Това са 8-те грешки в секса, които много жени допускат, но мъжете не посмяват да кажат. А трябва! 

1. Секс на тъмно

Въображението на мъжете не е толкова развито, колкото жените си мислят. Силният пол губи около 40% от удоволствието от секс, когато в стаята е прекалено тъмно. 

2. Кратка орална любов

Тъкмо става перфектно ... и тя спира! Това е истинско разочарование за мъжете. Прекарайте по-дълго време там долу, за да му доставите истинско удоволствие. Това ще го възбуди максимално и след това ще ви се отблагодари по подобаващ начин.

3. Бельо, което не им отива

Не е задължително всички жени да слагат прекалено изрязано бельо, особено ако не им отива. Нужно е да се съобразите с фигурата си и да изберете нещо, което ви стои добре.

4. Липса на разнообразие

Не искат това, не искат онова... От притеснение убиват цялото удоволствие на мъжа. Мъжете не харесват жени без самочувствие и въображение в секса. Преглътнете притеснението и опитайте нови пози и сложете секси бельо. Ще се изненадате, колко ще се осъвършенствате в сексуален план. 

5. Липса на спонтанност

Да хапнем, да се изкъпем, да се приготвя и след това ще правим секс... Момичета, бъдете спонтанни и щури и ще подлудите мъжа до себе си. Никой не иска да има график, по който да прави секс. Няма нищо по-хубаво от това да го изненадате, когато не очаква. 

6. Много говорене

Многото "ох"-кане отблъсква мъжете. Много жени прекаляват с говоренето по време на секс, което не се харесва на силния пол. Отдайте се на момента и не плямпайте глупости. 

7. Веднага отиват в банята след секс

Не бързайте момичета. Нищо няма да се случи, ако останете 10 минути в леглото с партньора си. Чувството да се прегърнете след хубав секс е незабравимо.

8. Очакват само романтика 

Много жени имат прекалено романтични очаквания за секса, а мъжете точно обратното. Това разминаване убива желанието и на двамата. Нужно е да се съобразявате един с друг. Опитайте единия път романтично, а следващия диво и разкрепостено.  

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448