7 признака, че той мисли само за себе си по време на секс

Любопитно 24.10.2020 16:24 Снимка: ДНЕС+

7 признака, че той мисли само за себе си по време на секс

Не всеки, с когото правите секс е толкова добър, колкото ви се иска.Някои се стараят и правят всичко, за да сте задоволени. Други просто се интересуват за собственото си удоволствие. Този тип хора са егоисти в секса и единственото, което ги интересува е те да са доволни, без значение какво харесвате вие, какво искате и какво ви задоволява.

Вижте нещата, които подсказват, че той е егоист в леглото:

1. Кратка прелюдия

Не отделя достатъчно време да ви възбуди. Само ви целува за кратко и след това преминава към секса. Не се примирявайте с това.

2. Позите са само тези, които на него му харесват

Няма значение какво харесвате вие, той продължава да настоява само за своите любими пози. В такъв случаи най-добре практикувайте други пози с друг мъж. 

3. Лишени сте от орална любов

Разбира се той иска това удоволствие, но не се замисля да смените ролите, за да може да задоволи и вас.

4. Задоволява само себе си 

10 минути и готово. Той е стигнал до оргазъм, но не смята, че е нужно да доведе и вас до това състояние. Той вече е задоволен, а вие сте възбудени и ще се наложи да се оправите сами. 

5. Мръсен е 

Душ преди секс си е направо задължителен. Никой не харесва неприятни миризми. 

6. Правите секс, само когато той поиска

Какво повече да иска, освен да сте му под ръка всеки път, когато иска секс. Замислете се, когато вие го искате,обаче, дали той го прави за вас. 

7. Пренебрегва проблемите

Той категорично не приема, че е в грешка или не се справя добре. В собствените си очи е перфектен, когато става въпрос за секс и е изключено да не ви задоволява. 

CHF CHF 1 1.80577
GBP GBP 1 2.16453
RON RON 10 4.01361
TRY TRY 10 2.05831
USD USD 1 1.6096