5 признака, че връзката ви е стабилна

Любопитно 06.08.2020 18:00 Снимка: ДНЕС+

5 признака, че връзката ви е стабилна

Не се случва много често да намерим човек, който наистина да ни разбира и да ни подкрепя във всяко едно начинание. Ако сте открили такъв мъж, но все още сте пред дилемата дали връзката ви е достатъчно силна, има няколко знака, които могат да ви помогнат.

1. Оказвате си положително влияние

Много хора се променят заради половинките си. Ако виждате обаче положителна промяна и то в двама ви, значи сте с правилния за вас човек. Партньорът ви може да ви научи на много важни неща и да ви откаже от много вредни навици. Ако човекът до вас вече ви е повлиял положително, трябва да оцените факта и да направите всичко възможно, за да сте заедно.

2. Имате си доверие

На никого не е приятно постоянно да бъде воден на каишка. За да са щастливи двама души, те трябва да си дават свобода. Връзка, в която си забранявате взаимно да правите каквото и да било, е безсмислена. Ако имате доверие един на друг и сте сигурни, че където и да е, половинката ви няма да ви разочарова, то връзката ви е силна и си заслужава да я запазите.

3. Изпитвате нужда да му споделяте

Ако сте се отпуснали достатъчно пред някого и сте готова да споделите с него всичко случващо се около вас, то наистина сте много привързани. Ако изпитвате нужда да му разказвате неща, които нямате куража да кажете дори пред най-близките си приятели, то връзката ви е изключително силна.

4. Правите компромиси

Една силна връзка се базира на постоянни взаимни компромиси. Ако често се случва някой от двамата да прави компромиси, за да не се стигне до скандал, то вие мислите един за друг и държите на връзката си. Щом сте готови да правите компромиси за този човек, значи наистина го обичате. Отношения без компромиси, приключват много бързо и затова, ако искате да запазите вашите, пренебрегвайте егото си и понякога признавайте вината си.

5. Мислите за общо бъдеще

Ако мислите за съвместно бъдеще, то определено връзката ви е сериозна. Ако разговорите за бъдещи общи планове не ви плашат, значи че държите един на друг и имате сериозни отношения, които не трябва да подминавате. Ако започнете да планирате времето си заедно няколко месеца и дори години напред, можете да сте сигурни, че връзката ви е достатъчно силна.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448